Venneforespørsel Hei igjen! (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Hei igjen!

Heeeei dere :)

Jeg har vært på skolen og det eneste vi gjorde idag var å tegne forskjellige ting og lærte oss Photoshop :) Som dere kanskje vet går jeg i 1VG på Design og Håndverk, må bare si at det er kjempe gøy og du lærer mye :) Også en ting til, jeg ble valgt som elevråd representant :D veldig gald for det, siden det er gøy og jaa. Nå har jeg tenkt å dra til elixia og trene litt :) 

Vi, altså Terese, Melissa og (meg) Zahra. Prøver vårt beste til å blogge hvor mye vi kan og holde dere oppdatert om hverdagen vår :) 

Jeg hadde tenkt siden vi har nettopp staret bloggen så kunne dere sende in spørsmål og da kunne jeg og jentene ha Q&A :)

Dagens inspirasjon:


Hordan har dere hatt det idag? 

 

Zahra <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits