Venneforespørsel Zahra's drømmegutt (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Zahra's drømmegutt

Hei! Jeg skulle ha lagt ut om vår drømmegutt for en stund siden, men det har jo selvfølgelig ikke skjedd. Jeg er helt tom for idéer til å skrive den og Melissa har heller ikke skrevet noe så dette er hva Zahra skrev:
Drømmengutten min.. hmm jeg har virkelig ikke no drømmegutt. Hadde en men kom helt over han.

Hvis jeg skulle ha en drømmegutt må han være klar over at jeg gir ikke slipp på sann kjærlighet.  Jeg hadde ikke sett på utseende men personligheten som er viktigst. Drømmegutten min skal ha bra musikk smak og ha en kul stil. Ikke rock, emo, eller gay stil. Men han skal være seg selv. Han må være en som setter pris på meg, en som bryr seg om meg når jeg har det virkelig ikke bra. Han må gi meg støtte, kjærlighet og ikke være redd for å snakke med meg om ting. Drømmegutten min må ha selvtillit. Han må ikke være kjedelig, men spre gleden rundt seg.

Jeg er veldig glad i gutter som har six-pack og de som lukter veldig godt. Er ikke så glad i gutter som ikke bryr seg om jentenes følelser. Jeg DIGGER gutter men SMILEHUL <3 det er det beste jeg vet med gutter  med litt krøllete hår og dritt fine øyner. Drømmegutten min skal behandle meg som ikke en prinsesse men en jente han virkelig er gald i. 

Herre min.. nå savner jeg veldig å ha kjæreste! Misunner de som har en som de kan få glede av. 

Dette var litt om hva slags drømmetype jeg ønsker meg! Det jeg har lært av andre erfaringer er at du må ikke gi opp på noen så fort. Ta ting sakte og rolig! 

 

Dette er min drømmegutt!  

 

Det var altså Zahra's drømmegutt. :) Ha en strålende søndag! :)


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits