Venneforespørsel Hvorfor skremme meg på den måten? (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Hvorfor skremme meg på den måten?

Hei! Idag har jeg, Melissa, Per og onkel vært på bowling. Vi spilte 3 runder og jeg tapet alle. Ja, hehe, jeg er ikke akkurat den beste til å bowle.

Grunnen til overskriften er fordi når jeg og Melissa ble med Per og onkel hjem så så vi på en film (Final Destination 5) og etter den så gikk jeg på do. Per og Melissa hadde settet pc-en hans rett bak døra og de satt på The Grudge på youtube så man så et ekkelt bilde og hørte lyden hun lager. Jeg er livredd for de filmene. De er de verste jeg noen gang har sett på (og jeg ser på utrolig mange filmer, blant annet skrekk, grøsser, drama, romantikk osv) og jeg kan ikke fordra The Grudge. Så den spilte når jeg kom ut og jeg hørte den, snudde meg utrolig raskt, så trynet og jeg holdt meg for ørene og kneip igjen øynene. Jeg føyk ut i gangen og var nesten på gråten. :(

Ja, så snille er de når de vet hvor redd jeg blir. :)

Per har gjort dette mot meg flere ganger. En gang overnattet jeg hos han og jeg sover alltid lenge, men det gjør ikke han. Han vekket meg ikke normalt nei. Han har PS3 så han gikk inn på youtube der, satt på The Grudge videoen og hadde på det fulleste volumet. Jeg våknet selvfølgelig opp ganske rask og det første stedet jeg så var under senga (forklarer hvorfor lenger ned) og etter det så føyk jeg inn på datarommet hvor Per var og han satt der og lo seg ihjel. Ja, det var IKKE morsomt. Han har gjort dette mot meg flere ganger før av å sette på videoen.

Grunnen til at jeg så under senga var fordi før vi sov så køddet Per med at han skulle sette på videoen og gjemme seg under senga og pirke meg i ryggen så jeg hadde blitt enda mer redd. Utrolig glad for at han ikke gjorde det. Da hadde jeg seriøst drept han, hahah. :)

Vi blogges snart igjen! :)

Misliker dere The Grudge like mye som meg eller mindre?

Hva har dere gjort idag?

2 kommentarer

mcdm

07.10.2012 kl.13:10

:) veldig fin blogg<3

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

07.10.2012 kl.13:54

mcdm: Takk :)

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits