Venneforespørsel LWWY <3 (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

LWWY <3

Heei Søtninger <3

Idag begynte jeg på skolen igjen etter høsteferien :( slittsomt! Var så trøtt at jeg orket ikke å følge med i timen :D  Jeg gar vært lenge borte fra bloggen, men nå skal jeg skjerpe meg ;) I høsteferien hadde jeg det kjempe koselig, jeg var hjemme noen dager og neon dager i Jessheum hos besteforeldrene mine :) Vi feiret bursdagen til kusina mi og hadde det kjempe koselig :) På søndag hadde jeg BIRSDAG :D he he Endelig 16 år :) he he :) 

På søndag så var jeg en liten tur ute, da jeg kom hjem så jeg på Teen Award Live fra London på pcen, måtte jo se den One Direction skulle jo framføre :) <3 Elsker de gutta, de er bare ikke søte og dritt kjekke :) men de er en av verdens beste boyband :) #prouddirectioner :) 

http://www.youtube.com/watch?v=b0x5V9Iy_EM

Man kan ikke ta øyene fra dem :**

Dagens inspirasjon: 
Ellers, skal "vi" bli bedre på å oppdatere bloggen med mye som kommer til å skje fremover :) 

Jeg, Terese og Melissa skal snart møtes.. :) det har gått evigheter siden vi møtes så da komme vi til å ta MANGE bilder å legge dem ut på bloggen <3 

Hva har dere gjort i høsteferien?

- Zahra <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits