Venneforespørsel Endelig helg! (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Endelig helg!Hei! Endelig er det helg som jeg har lengtet etter. Jeg er så utrolig trøtt for tiden og klarer nesten ikke å stå opp om morgen. Heldigvis dusjer jeg om kvelder og bruker ikke mer enn 15 min på badet så jeg kan stå opp litt sent, men det gjør det ikke særlig bedre. Jeg er rett og slett bare lei skolen nå. Jeg vil bare ha ferie!

Neste uke så skal vi ha nynorsk tentamen på tirsdag og på onsdag er det engelsktentamen (wtf, to dager på rad?!). Jeg suger i nynorsk og tror ikke at det kommer til å gå særlig bra... Jaja, det får gå som det går.

Nå sitter jeg og spiser frokost. Digg det, er utrolig sulten! Alltid når jeg kommer hjem fra skolen holder jeg på å dø av sult fordi vi får ikke god nok til til å spise på skolen. Jeg spiser jo ikke akkurat så veldig fort og trenger tid på meg.

Dette er en sang jeg er helt dilla på! Den er så utrolig bra og det er også videoen:

Må stikke nå, men vi snakkes snart igjen!

Btw; Har dere det stress på skolen også?

- Har dere kommende tentamer? Eller hatt noen?

2 kommentarer

Sofie Einang

27.10.2012 kl.14:15

For øyeblikket er det ganske så rolig på skolen. Tentamene kommer i Desember! :)

emeng

27.10.2012 kl.18:43

god helg! :D

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits