Venneforespørsel Jeg skal vise dere hva jeg får! (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Jeg skal vise dere hva jeg får!

Heei! Det er så utrolig lenge siden jeg har blogget nå. Helt utrolig, men nå skal jeg blogge hver dag (prøve i hvert fall)! Jeg skal være bedre på å ha noe å skrive om, flere bilder og videoer. Jeg tok noen bilder av hunden min og redigerte noen andre som jeg gjerne vil vise dere.

Jeg har tenkt til å ta en video på julaften (eller dagen etter) og vise dere hva jeg fikk. Det hadde vært veldig kult og skal spørre om Melissa og Zahra har lyst til å gjøre det samme.Dagens sang:

Justin Bieber - Christmas Eve

Random Fact #4: Jeg går for det meste alltid håret løst ute, men har det i en dott inne. :)

2 kommentarer

17.12.2012 kl.12:53

Skal dere alle ta en video? Gleder meg til det, heheh. Liker bloggen deres godt og håper dere kommer til å blogge oftere. Merker at Melissa nesten aldri blogger? Dumt, men gjerne blogg så ofte dere kan! Digger bloggen deres<3

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

20.12.2012 kl.21:47

Anonym: Jeg skal i hvert fall ta en video. Har ikke spurt Zahra enda, og Melissa skal bare skrive hva hun fikk. :) Tusen takk for at du leser blogge vår. :)<3

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits