Venneforespørsel Spørsmålsrunde etter jul? (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Spørsmålsrunde etter jul?

Heei! Jeg har tenkt litt og kanskje vi kunne ha en spørsmålsrunde en dag etter jul? Det hadde vært kult. Skal spørre de andre om de er med på det. :)

Skal også ta noen spørsmål jeg fant på nettet og svare litt selv:

Hva er din favoritt film? - Min favoritt film er Løvenes Konge (The Lion King)! Jeg liker den godt fordi det var også min barndoms favorittfilm. :) Jeg har alltid elsket det og kan aldri gå lei. Jeg har alltid likt Simba og vi oppkalte katten vår etter Simba. :) Jeg tipper at når jeg er eldre kommer det fortsatt til å være min favoritt. De triste delen gråter jeg alltid av (uansett) og ler av de morsomme.

Hvordan ville livet ditt ha vært om strøm ikke fantes? - Livet mitt ville vært et katastrofe! Jeg er alltid på internett, uansett! Jeg er enten på mobilen, pc-en eller ser på tv-en. Kan ikke forestille liv uten strøm.

Hva ville du ha gjort om du fikk 3 ønsker? - Jeg har faktisk ikke peiling. Hvis jeg kunne ha ønset meg hva som helst i hele verden var nok å få møte One Direction, snakke flytende engelsk (både amerikansk og britisk) og gi bedre liv til de fattige. :) Det jeg fant på nå, kanskje endringer, men vet ikke. HAhah :)

Skriv om et land du vil besøke - Jeg vil veldig gjerne besøke England. Der er det masse ting man kan kjøpe som ikke finnes her i Norge. Det er One Direction ting der, pokemon, og masse annet ting. :) Hadde vært en drøm å besøke England!

Hvilket fag på skolen er mest gøy? - Hmm... Går i 10. klasse så K&H kan jeg ikke ta. Det blir vel musikk eller noen ganger norsk. Når vi skal skrive og lese (bra tekster) så liker jeg det godt, men ikke spesielt glad i noe annet. Musikk er gøy noen ganger det også, men ikke alltid. Engelsk kan være gøy iblant, men ikke når man skal gjøre skuespill for hele klassen...

Hvilken ukedag er din favoritt? - Da må jeg si lørdag og fredag. Mest lørdag fordi da kan jeg sove lenge og være så lenge oppe jeg vil. Fredag er det skole, men deilig følelse når vi går hjem igjen da. :)

Hvordan ville det ha vært om dyr kunne snakke? - Om dyr kunne snakke? Hmm, skummelt? Litt creepy, men også utrolig kult. Nesten som digimon, hahah. Neida, men om dyr kunne snakke hadde det vært litt rart, men også samtidig gøy. Hadde ikke akkurat hatt noe imot det, men liker det sånn som det er. :)

Hvordan ville det ha vært om du kunne bestemme selv når du kunne bli usynelig? - Omg, så utrolig kult! Hadde tatt masse pranks på folk hele tiden! Men må man ta av seg klærene da?

Hva tenker du på når du ikke får sove? - Jeg kan tenke på hva som helst. Jeg kan tenke på hva jeg vil drømme om, 1D, hva som har skjedd, noe jeg synes er morsomt (da får jeg som regel lættis)... Hva som helst! :)

Noen ganger blir du sur på broren din (eller søster) fordi...? - Jeg blir noen ganger sur på broren min fordi han kan være ganske irriterende. Vi har ikke verdens beste bånd mellom oss, men heldigvis kan vi være ganske så snille mot hverandre også. :) Vi har ikke det verste vennskap heller.

Liker du å lese bøker? Hvorfor, hvorfor ikke? - Jeg liker å lese bøker fordi jeg synes det er interessant. Når jeg var mindre leste jeg en hesteserie som het Sara på 18 bøker og elsket den! Jeg var hestegal før og kunne aldri legge fra meg bøkene. Nå leser jeg en bok som heter Farlige Jenter (vampyrbok) som jeg skal sammenligne med House of Night serien. House of Night leser jeg friviilig uansett da. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits