Venneforespørsel Heeei dere! (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Heeei dere!

Hei søtinger!

I juleferien har jeg gjort myee! Feiret jul med familien i Jessheim, kost meg 2 dager i Oslo, sett «Hobbiten" på kino som var faktisk veldig bra og veldig lang 3t :P

Jeg drar alltid til Jessheim i ferien hos besteforeldrene mine der tantene, onklene, kusinen og fetteren min bor. Det er alltid koselig når vi hele gjengen samles. Vi feriert fetteren min sin 4 år dag og jul der :)

Var i Oslo 2 dager og shoppet litt (bilder under). Det var mye salg så tenkte å bruke litt penger :P

Jeg feriert nyttår hos meg hjemme i Asker, det var veldig koselig og morsomt samtidig, jeg og broren min dro ut og tente på fyrverkeri .. :D ulempe med at det regnet og var veldig glatt ute men vi koste oss for det :D

Til jul så fikk jeg Iphone deksel og en stor overraskelse :D jeg fikk faktisk ONE DIRECTION BILLETTER til konserten deres 7.mai i Oslo!!!! Jeg ble veldig glad!!!!!!!! Hadde prøvd leeeeeenge å få tak i billetter men alt var utsolgt og fikk ikke kjøpt av andre som skulle selge billetter videre :S Men jeg er veldig glad for å dra på konserten til idolene mine! Som dere har sett og lest er «vi» her i bloggen stor fan av One Direction :)

Her er noen bilder fra klær jeg har kjøpt, gaver og nyttårsaften! :)

 
klær som jeg har fått i gave og noen jeg har kjøpt selv.
hvite gensern, rosa
 cardigaen, svart leggings med glidløs fra Bikbok, leopard mønstret overdelen fra H&M, og den hvite cardiganen i gave, iphone deksel og 1D billetter til jul :) 

 


fersken blonde kjole i julegave :)nyttårs feiring :D 

 

 

 

Hvordan, hvor feiret dere jul og nyttår?:)

 

? Zahra

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits