Venneforespørsel Endelig har den kommet! (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Endelig har den kommet!

(Tror den kommer til å se sånn ut, men skal ta bilder med meg i senere idag)

Heey! Idag sendte jeg melding til pappa på vei hjem fra skolen og spurte om Pikachu one-piece'n har kommet enda og det har den! :D Pappa må bare hente pakka så er det bare å slenge den på! Jeg kan ikke ha bilder akkurat nå siden jeg ikke har fått den enda, men det kommer senere ikveld, Gled dere, hahah ;)

Fikk også tilbake karakterkortet og når jeg så karakteren i engelsk muntelig ble jeg skuffet og snakket med engelsk læreren vår. Han ble sjokkert over den han også og så tok vi en mini-talk sammen og rettet på den! Yay, fikk i hvert fall bedre. :)

Det er lenge siden jeg har delt noen bilder til dere, så jeg vil dele noen bilder av katta mi imorgen! He's the most beautiful cat I have ever seen in my life!

4 kommentarer

sannest

22.01.2013 kl.20:31

Så søt den var ! :)

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

25.01.2013 kl.15:48

sannest: Takk! :))

Johanna

28.01.2013 kl.16:36

Haha! Den var kul :)

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

28.01.2013 kl.20:18

Johanna: Takk :) Kommer et innlegg hvor jeg legger ut noen bilder av meg i den. :)<3

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits