Venneforespørsel Ryan Higa (Nigahiga) (TMZ - Terese, Melissa & Zahra)

Ryan Higa (Nigahiga)

(Kjekk, ikke sant?)

Heey! Jeg vil snakke om Ryan Higa (Nigahiga). Han har en utrolig god sans for humor og bruker det på videoer på youtube. Han har også mange fans. Han startet å lage videoer som liten og holder fortsatt på. Han er 22 år (tror jeg?) og jeg vet ikke hvor gammel han var når han startet. Her er en av de beste (etter min mening og jeg har ikke sett alle:

(Link til D-Trix sin bruker)

Maaaange flere, men nå kan jeg gi et par kule videoer av D-Trix (han og Ryan er gode venner og lager mange kule videoer sammen):

Denne sangen er så kul! :D Sett den rundt tusen ganger (yeah, right)!

Du bestemmer selv om du velger å se på dem eller ikke, men ikke legg igjen noen stygge kommentarer. Oppdaget Ryan forrige uke fordi læreren vår viste en video av han (når han var yngre) og jeg likte det så jeg skrev ned brukernavnet hans og så på flere videoer. Så ble jeg bare hekta og er en stooor fan.

Vi snakkes senere! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

TMZ - Terese, Melissa & Zahra

15, Oslo

Hallo! Vi er tre jenter som bor nær Oslo. Vi heter Terese, Melissa og Zahra. Vi er alle 15 år utenom Zahra, hun er 16. Vi kommer til å skrive om nesten hva som helst, og det blir masse bilder. Kanskje til og med video-er? Om du kommenterer så kan du være sikker på at du får en tilbake! Stygge kommentarer er ikke tillatt! Ha en fin dag videre, og gjerne bli en fast leser! :)

Kategorier

Arkiv

hits